CLUB 4 PAWS — MAI MULT DECÂT HRANĂ

Aceasta este o hrană premium echilibrată pentru pisici și câini. Rețetele porțiilor uscate și umede sunt elaborate de către experți internaționali cu autoritate în domeniul hranei animalelor domestice sub monitorizarea veterinarilor ucraineni. Noi vă oferim un asortiment bogat de porții umede, uscate și delicatese pentru pisici și câini.

Toate rațiile sunt echilibrate: conțin ingrediente din carne Nr. 1 în componență, îmbogățite cu complexul Omega-3 și Omega-6, conțin toate vitaminele și mineralele necesare și iau în considerare toate necesitățile deosebite a organismului animalului. Produsele noastre îmbină formula unică INTEGRAMIX – aceasta conține 4 ingrediente dint 4 părți ale lumii, care ajută la menținerea sănătății animalului de companie. Brandul susține în mod activ și realizează programe educative și inițiative sociale pentru dezvoltarea culturii existenței în comun a oamenilor cu animalele în Ucraina.

Grija noastră și dragostea față de animalele domestice nu se limitează numai la alimentația corectă. Noi suntem convinși, că pentru o viață bună a animalelor domestice este necesar mai mult decât pur și simplu mâncarea. Animalele de companie necesită atenția noastră, prezența noastră, dragostea și bunătatea noastră. Noi suntem convinși, că misiunea noastră – este oferirea posibilității oamenilor să fie cât mai buni posibil față de animale. Aceasta este calea noastră de a face lumea mai bună.


PRODUSELE NOASTRE

Toate rețetele nutrețurilor CLUB 4 PAWS sunt elaborate de specialiștii companiei KORMOTECH împreună cu experții americani și polonezi: PETFOOD WORLDWIDE DEVELOPMENT (USA) și PETFOOD SPECIALITIES (Polonia), sub supraveghera veterinarilor ucraineni.

Noi controlăm calitatea și păstrarea calităților nutritive a produsului la toate etapele producerii dânsului. La momentul ieșirii pe piață, fiecare produs este supus testării și aprobării de către specialiști cu autoritate din domeniu.

INSTITUTUL OLANDEZ A NUTRIȚIEI ANIMALELOR KENNEL DE MORGENSTOND

COLEGIUL FRANCEZ DE MEDICINĂ VETERINARĂ ONIRIS (STUDIEREA ȘI INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE)

INSTITUTUL DE STAT DE ȘTIINȚĂ ȘI CERCETĂRI DIN UCRAINA

All our products comply with the legislative quality requirements of the European Union.

AVANTAJELE NOASTRE

advantage

Meat as first ingredient in composition

advantage

INTEGRAMIX – 4 ingredients from 4 sides of the world supporting pets’ health

advantage

Omega 3 + Omega 6 helps to support healthy skin and shiny coat

advantage

The product range covers different needs

Кошик порожній