CLUB 4 PAWS - MAI MULT DECÂT HRANĂ

Este o hrană echilibrată de cea mai bună calitate pentru câini și pisici. Rețetele de hrană uscată și umedă au fost elaborate de experți internaționali de autoritate în domeniul hranei pentru animale de companie, sub supravegherea medicilor veterinari ucraineni. Oferim o gamă de hrană uscată și umedă și recompense pentru pisici și câini.

Toate formulele sunt echilibrate: conțin ingrediente din carne nr. 1 în compoziție, sunt îmbogățite cu complexe Omega-3 și Omega-6, conțin toate vitaminele și mineralele necesare și țin cont de nevoile speciale ale organismului animalului. Produsele noastre combină formula unică INTEGRAMIX - adică 4 ingrediente din patru colțuri ale lumii care ajută la menținerea sănătății animalelor de companie. Marca susține și implementează în mod activ programe educaționale și inițiative sociale pentru dezvoltarea unei culturi de coexistență între oameni și animale în Ucraina.

"Suntem responsabili pentru cei pe care i-am îmblânzit" A. Saint-Exupery "Micul Prinț" Grija și dragostea noastră pentru animalele de companie nu se limitează la o alimentație adecvată. Suntem convinși că, pentru o viață de calitate, animalele au nevoie de mai mult decât de hrană. Animalele au nevoie de atenția noastră, de companie, de dragoste și de bunătate. Credem că este misiunea noastră să facem ca oamenii să fie cât mai buni cu animalele. Acesta este modul nostru de a face din această lume un loc mai bun.


PRODUSELE NOASTRE

Toate rețetele rațiilor CLUB 4 PAWS sunt elaborate de specialiștii companiei KORMOTECH împreună cu experții americani și polonezi: PETFOOD WORLDWIDE DEVELOPMENT (USA) și PETFOOD SPECIALITIES (Polonia), sub supraveghera medicilor veterinari ucraineni.

Noi controlăm calitatea și păstrarea calităților nutritive a produsului la toate etapele producerii. Până la momentul introducerii pe piață, fiecare produs este supus testării și aprobării de către specialiști cu autoritate din domeniu.

INSTITUTUL OLANDEZ A NUTRIȚIEI ANIMALELOR KENNEL DE MORGENSTOND

COLEGIUL FRANCEZ DE MEDICINĂ VETERINARĂ ONIRIS (STUDIEREA ȘI INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE)

INSTITUTUL DE STAT DE ȘTIINȚĂ ȘI CERCETĂRI DIN UCRAINA

Toate produsele noastre sunt conforme cu cerințele legislative de calitate ale Uniunii Europene.

AVANTAJELE NOASTRE

advantage

CARNE CA PRIMUL INGREDIENT DIN COMPOZIȚIE

advantage

INTEGRAMIX - 4 INGREDIENTE DIN 4 COLȚURI ALE LUMII ÎN BENEFICIUL SĂNĂTĂȚII ANIMALELOR DE COMPANIE

advantage

OMEGA 3 + OMEGA 6 HELPS TO SUPPORT HEALTHY SKIN AND SHINY COAT-OMEGA 3 + OMEGA 6 AJUTĂ LA MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII PIELII ȘI A BLĂNII STRĂLUCITOARE

advantage

GAMA DE PRODUSE SATISFACE DIFERITE NEVOI

Кошик порожній